@Stella_reinholdt

kr. 1.245,00

@stella_reinholdt – Er indbegrebet af en kreativ blæksprutte. Stella har bygget flere kreative virksomheder op fra bunden, og elsker generelt at iværksætte og at få ting til at ske. Stella arbejder med samtidskunst på tværs af medier, og laver også en del boligstyling/ fotografering – heriblandt mange af de fotos du ser her hos Click’n’tile. Stella’s inspiration bunder i en kærlighed til Japansk æstetik, mixet med hendes egen kærlighed til “elegante pasteller” .

Prisen er for HELE kittet. Alt hvad du skal bruge. Tape, afrensning, lim, montageplade 90×60, sugekop og 55 fliser (heraf 9 smukke messingfliser).

Click'n Tile - CLEANER

Click'n Tile Cleaner benyttes til rengøring af flader inden montering af montageplade samt til afvaskning af Chalk Marker.

Sugekop

Sugekoppen er en "MUST HAVE" vare. Du vil elske den når en flise skal tages af for at blive vasket, eller hvis du skal vise dine venner hvor genial din flisevæg er.

Tesa tape 12mm x 25m

Bor du i lejebolig, hvor Click'n Tile skal kunne afmonteres uden at efterlade nogle spor, eller ønsker du blot Click'n Tile midlertidig monteret, så er Tesa tape løsningen. Denne Tesa tape er 12 mm bred, 25 meter lang og rækker til 1,5 m2.

Tapens klæbeevne er afhængig af overfladen på din væg. For at tilsikre det bedste resultat, anbefaler vi derfor at man inden endelig montage, foretager en vedhæftningtest. Vedhæftningtesten sker ved at man rengør et lille område og monter et lille stykke tapen og lad det sidde i 48 timer, hvorefter man fjerner tapen igen. Hvis tapen er nem at fjerne, så er din væg desværre ikke optimal til tapemontage.

For at tilsikre maksimum klæbeevne, skal du inden montering af tape benytte Click'n Tile Cleaner til afrensning af begge flader (monteringsplade og væg).

Special lim - Combi Flex - 524

Denne lim er en elastisk og hurtighærdende lim fri for opløsningsmidler og phtalater. Limen anvendes til montering af Click’n Tiles montageplade, og hæfter på underlag som: træ, beton, stål, fliser, glas og aluminium. Limen skal påføres med en 1 mm tandspartel.

Underlaget skal være fast, rent, fedtfrit, vedvarende tørt og plant.
Planhed: Må højst afvige ±2 mm på en 2,0 meter retholt. Er væggen ikke tilstrækkelig plant skal den spartles plant.

Produktet er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.

Varenummer (SKU): 70002 Kategori: