Webshop

Hvis du vil være helt sikker på hvad du skal bruge, så kan vi anbefale vores kalkulator som du finder længere nede på denne side.

Fliser i 10 x 10

Se vores udvalg her

Fliser Metro (13,3×6,6 cm)

Se vores udvalg her

Tilbehør

Alt hvad du skal bruge for at installere din Click’n Tile flisevæg.

Hvis du vil være helt sikker på, hvad du skal bruge, så kan vi anbefale vores kalkulator.

Jeg kontaktede dem via e-mail og oplyste målene på den væg, jeg ville sætte fliser på. I løbet af ingen tid modtog jeg et svar med en liste over de nødvendige varer, bundplader, lim og antallet af fliser. Alt i alt er jeg positivt overrasket og meget tilfreds med både materialerne og folkene bag.

Meike – Trustpilot 

Click’n Tiles unikke flisesystem, gør monteringen af dine nye fliser let som en leg. Du har mulighed for at mikse og matche imellem vores kollektioner, der dækker over 23 forskellige farver. Således kan du skabe dit helt eget personlige look. Hvad end du skal bruge nye fliser til køkken, børneværelse eller bryggers, så har Click’n tile en løsning til dig. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Hvis det er første gang du køber, skal du huske at tilføje montageplade, lim, sugekop og eventuelt afslutningslister. Du kan også montere med dobbeltklæbende tape, hvilket er specielt egnet til dig, der bor i lejebolig. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du er i tvivl om noget.

Vores 6 forskellige kollektioner indeholder 23 nøje afstemte og udvalgte farver, der kan bruges monokromt eller kombineres på kryds og tværs.

Vores signaturfarver finder du i kollektionerne Smooth’ish og Twenty Twenty, og de mere afdæmpede nordisk inspirerede nuancer finder du i vores Greeny, Blues og New Nordic kollektioner. Basically består af farverne hvid og sort, som er smukke i deres egen ret – og i kombination med vores andre kollektioner.

I vores special edition, Designer Kits, har udvalgte designere og trendspecialister udvalgt deres favorit farver og kombinationer. Det seneste skud på stammen er vores Tea Tile, inspireret af gamle kinesiske fliser, som giver dit interiør et anstrøg af international karakter.

Får du lyst til nye farver og nye kombinationer, sender du blot dine gamle fliser tilbage til os, og så genanvender vi dem til nye fliser, bagplader eller vores special editions. Flisen er vandresistent, nem at holde og rengøre.

Velkommen til et sprudlende farveunivers, hvor du legende let kan skabe dit helt eget individuelle udtryk.