Forsendelsespolitik

Behandlingstid for forsendelser

Alle ordrer behandles inden for 1-3 dage.

Forsendelsespriser og forventet leveringstid

Forsendelsespriserne beregnes automatisk før checkout, da de varierer afhængigt af leveringsstedet og dimensionerne på hver vare.
Når du har lagt produktet/produkterne i indkøbskurven og angivet din leveringsadresse, beregnes prisen for tjenesten automatisk.

Forsendelsesbekræftelse og sporing af ordre

Vi sender dig en e-mail med sporingsnummer og bekræftelse, når din ordre er på vej.

Told, afgifter og skatter

Click’n Tile er ikke ansvarlig for told og afgifter på din ordre. Alle gebyrer, der pålægges under eller efter forsendelsen, er kundens ansvar (told, skatter osv.).

Skader

Click’n Tile er ikke ansvarlig for produkter, der er beskadiget eller gået tabt under forsendelsen. Hvis du har modtaget din pakke beskadiget, bedes du kontakte transportøren og vores supportteam direkte for at indgive en reklamation.

International forsendelsespolitik

Fra vores lager i Danmark sender vi til:
Hele EU, Norge, Liechtenstein, Schweiz, Storbritannien, Tyrkiet, Canada, Mexico, USA, Filippinerne, Japan, Kina, Malaysia, Singapore, Thailand, Australien, Argentina og Brasilien.

I følgende lande har vi forhandlere LINK.

Hvis du ikke kan se dit land på denne liste, så tøv ikke med at kontakte: lth@clickntile.com, så finder vi sammen den bedste løsning til din ordre.

Returneringspolitik

Vi har 30 dages returret. Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig med returneringen.

Send venligst en e-mail til lth@clickntile.com for yderligere hjælp.