Om Click’n Tile

Click’n Tile blev grundlagt i 2017 af Lars Thomsen. Under en renovering opstod ideén, da han selv skulle rive en flisevæg ned. Mængden af affald samt arbejdsbyrden gav Lars ideén til et helt nyt flise-koncept.

Lars er oprindelig håndværksuddannet. Han har mange års erfaring som produktchef hos Dyrup og Gori og er derfor ekspert i at tænke i udvikling og brug af overflader.

Læs mere om ansvarlighed

2020 – Årets design favorit ved BoligMagasinet

2021 – Vundet Guld ved German Design Award i kategorien “Material and Surfaces”

2021 – Med i Løvens Hule

”Slut med skyhøje udgifter og bøvl, når du vil ændre udtrykket på badeværelset eller i køkkenet.

Link til Bolig Magasinet

Om produktet

Click’n tiles unikke flisesystem, gør monteringen af dine nye fliser let som en leg. Vores fliser fås i to størrelsesvarianter: vores standard 10x10cm, og vores metrofliser som måler 13,3*6,6cm. Du har mulighed for at mikse og matche imellem vores kollektioner, der dækker over 23 forskellige farver. Således kan du skabe dit helt eget personlige look. Hvad end du skal bruge nye fliser til køkken, børneværelse eller bryggers, så har Click’n tile en løsning til dig. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Du har også mulighed for at lade dig inspirere af vores mange designforslag. Hvis det er første gang du køber, skal du huske at tilføje montageplade, lim, sugekop og eventuelt afslutningslister. Du kan også montere med dobbeltklæbende tape, hvilket er specielt egnet til dig, der bor i lejebolig.

”Du kan trygt prøve dig frem med fliserne fra Click’n Tile. Systemet gør det muligt for dig at ændre farver og udtryk nemt og bekvemt. Du behøver hverken fagfolk eller særlig håndværksmæssig snilde, idet fliserne let kan klikkes af og på. Fliserne er desuden monteret på en special designet bagplade, der gør fugning unødvendig. Skab dit helt eget personlige udtryk med farvegrupper, der komplimenter hinanden og byt dem ud for forhandleren, når lysten melder sig til nye stemninger og mønstre” 

Liebhaverbolig