Ansvarlighed

Hos Click’n Tile er social ansvarlighed og omsorg for miljøet en vigtig del af vores DNA og en kerneværdi. Derfor støtter vi aktivt op om FN’s verdensmål. Vi støtter særligt op omkring ønsket om at skabe en ansvarlig forretning/produktion, der belaster samfundet og miljøet mindst muligt. Som fliseproducent er det verdensmål nr. 8 og 12, hvor vi især kan gøre en forskel. For os fungerer verdensmålene som en ekstra motivationsfaktor i arbejdet hen imod en mere ansvarlig forretning.

”Click’n Tile har gjort det nemt og bæredygtigt at skifte stil. Efter montering af bagplade kan man nemlig klikke deres fliser af og på igen og igen. Fliserne kræver mindre energi at producere, kan genbruges, og så er de 4-10 gange lettere end konventionelle fliser, hvilket betyder, at transporten af dem udleder mindre Co2. Montagepladen er lavet af samme kunststofmateriale som flisen og gør det muligt at producere nye plader af overskud fra fliserne.”

Boligmagasinet Bo Bedre.

UN Global Goal no 8 - Decent work and economic growth

FN Verdensmål nr. 8 handler om at skabe anstændige jobs og ansvarlig økonomisk vækst.
Til dette mål arbejder vi for at skabe anstændige jobs med gode vilkår og rammer.

Hos Click’n Tile har vi, med undtagelses af sugekoppen, valgt Europæiske leverandører. Ved udvælgelses af leverandør har vi haft høj standard indenfor arbejdsforhold, lønforhold og sikkerhed.

UN Global Goal no. 12 - Responcible Consumption and Production

FN Verdensmål nr. 12 stræber efter at sikre mere bæredygtigt forbrug og produktionsformer.
Hos Click’n Tile ønsker vi at ta ansvar for vores omgivende samfund. Derfor arbejder vi ud fra begrebet Reduce, Reuse, Recycle.

REDUCE – Vi minimerer overproduktion da vi sælger direkte til forbrugerne via vores hjemmeside. Vores støbeprocesser mindre energikrævende end processen for konventionelle fliser. Vores fliser er 4-10 gange lettere end konventionelle fliser, og udleder derved mindre CO2 under transport pr. kørt km.

REUSE – Fliserne kan bruges igen og igen og igen og igen…
Vi genanvender farvekasserede fliser til vores messing flisen.

RECYCLE – Du kan se hvilke kunststoftyper flisen er produceret af via re-cycle-tegnet på bagsiden. På den måde kan vi genanvende flisen korrekt uden yderligere belastning af miljøet.

” Det er ikke kun i køkkenet, at Click’n Tile giver liv. Der er også flot i entréen, på badeværelset, ved puslebordet eller på børneværelset, hvor dine børn selv kan være med til at skabe deres egen væg.”

Bo Bedre 

RETURSEDDEL

For at minimere spild kan du nu returnere dine brugte Click’n Tile fliser og modtage et tilgodebevis på 1 kr. pr. flise.

Når vi har modtaget og registreret dine fliser, vil du modtage en mail, hvor du kan se, hvad der står på din konto. Dette beløb bliver fratrukket ved dit næste køb.